.
CONTACT US USING THE LINK BELOW

     

WELCOME TO UNIBEN FORUM ; SCROLL UP FOR LATEST POSTS...

300 Jamb likely questions on sweet sixteen

300 Jamb likely questions on sweet sixteen

300 Jamb likely questions on sweet sixteen

300 Jamb likely questions on sweet sixteen

1. Who is the protagonist in the book sweet sixteen?
ANS. Aliya

2. What was the introductory statement on Aliya’s 16th birthday letter?
ANS.”How time flies”

3. In the department of rascality and smartness who was the gold medalist?
ANS. Akin.

4. To Aliya what is the meaning of being dumb?
ANS. Not being intelligent.

5. What is the title of chapter one of sweet sixteen?
ANS. The letter.

6. What is Aliya’s mother profession?
ANS. Nursing.

7. What is the name of Aliya’s father?
ANS. Mr. Bello

8. To Aliya being called a child is the same thing as?
ANS. Stupid.

9. At the birth of Aliya what was he fathers profession?
ANS. Journalism.

10. The only thing Aliya’s father thought was worth celebrating was?
ANS. Achievements not birthday.

11. The name of the writer of sweet sixteen is ?
ANS. Bolaji Abdullahi.

12. What name disgusted Aliya most?
ANS. You could call her chubby, plump but not fat.

13. At What age did Aliya start wearing bra?
ANS. At the age of ten.

14. At what age did Aliya get into secondary school?
ANS. 12

15. What was Aliyas perception about her roommate Grace?
ANS. She was a nice and generous person.

16. What was the proof that Aliya was serious in her chemistry for the term?
ANS. It reflected in her continuous Assessment and she made an A at the end of the term.

17. What kind of girls did Mr. Bello say boys like?
ANS. Dumb girls.

18. According to sweet sixteen what is the main aim of chess game?
ANS.To capture opponents king.

19. Why did Aliya not return Tokunbos teddy bear which he gave her on Valentine’s day?
ANS. She thought she won’t do that without hurting him.

300 Jamb likely questions on sweet sixteen

 

20. Aliya’s religion was?
ANS. Islamic religion.

21. What is the title of Aliyas 16th birthday letter?
ANS. ”Letter to my daughter”

23. What was Aliya’s sixteenth birthday present?
ANS. A portable digital Camera.

24. What was so special about Aliya’s 16th birthday letter?
ANS. It had 16 pages and each page for each year of her life.

25. What was Aliya doing when grace returned from the bathroom on Aliya 16th birthday?
ANS. Dressing her bed.

26. What are the definitions Mr. Bello give as the meaning of dumb girls?
ANS. A girl who needs to live up to peoples’s expectation

27. What statement does Aliya father make to end discussions during visiting days?
ANS. ”By the way do you still have your inhalers”

28. What sickness was Aliya suffering from?
ANS. Asthma.

29. What advice did Aliya’s father give to her when she asked if she could return the teddy to bobo.
ANS. “Well is a decision you have to make for yourself”.

30. Mention two incidence that stopped Aliya from returning Bobo’s teddy to him?.
ANS.The duty master approaching them in their mode of discussion and secondly tokunbo travelling to Ireland.

31. What is Bobo’s real name ?
ANS. Tokunbo.

32. She felt she could be charged for the number of words she spoke who is this?
ANS. Grace.

33. What surprised Aliya about her 16th birthday letter?
ANS. She thought her dad copied Maya Angelou work with the title “letter to my daughter”, but was surprised to see her dad copied only the title and wrote the letter in his words.

34. Apart from Public relations job another occupation considered by Aliya’s mother for her father is?
ANS. Stand up Comedy.

35. Who is the king of boys according to the novel?
ANS. Akin.

36. What did Aliya’s friends tell her about having male siblings?
ANS.They are annoying.

37. What was the name of Aliya’s mathematics teacher?
ANS. Miss. Salako.

38. “Must you always be a jerk, she asked menacingly” who was this statement referring to and why?
ANS. To Akin because he pronounced mensuration as menstruation which made the whole class burst into laughter.

39. What was people’s perception about Grace?
ANS. People thought she was a snob because she did not like talking.

40. Aliya’s birthday gift while in school was mostly given to her by?
ANS. The principal.

41. What was written on the teddy bears heart shaped embossement given to Aliya by Tokunbo?
ANS. I love you.

42. To perform well in the terminal examination what was Aliya’s plan?
ANS.To improve her question answering speed by taking off five minutes allowed to each question.

43. What was the title of Aliya’s 12th birthday letter.
ANS .Happy birthday my first lady, remember only God is greater than you.

44. At primary school,Aliya’s father was working with a?
ANS.Public Relations Agency.

▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬
           UNIBENFORUM
▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬

300 Jamb likely questions on sweet sixteen

COMMENTS (16)

  • comment-avatar

    Like!! I blog frequently and I really thank you for your content. The article has truly peaked my interest.

  • comment-avatar

    Hi there I am so happy I found your site, I really found you by accident, while I
    was looking on Digg for something else, Nonetheless I am
    here now and would just like to say thanks a lot for a fantastic post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I
    don’t have time to look over it all at the moment but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great
    deal more, Please do keep up the awesome jo.

  • comment-avatar

    With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright
    violation? My blog has a lot of exclusive content I’ve either
    written myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know
    any methods to help reduce content from being stolen? I’d genuinely appreciate
    it.

  • comment-avatar

    Hello colleagues, its enormous paragraph on the topic of tutoringand entirely explained, keep it
    up all the time.

  • comment-avatar

    I couldn’t resist commenting. Perfectly written!

  • comment-avatar

    It’s an remarkable piece of writing in support of all
    the internet users; they will get advantage from it I am
    sure.

  • comment-avatar

    hi!,I really like your writing so a lot! proportion we
    be in contact more approximately your article on AOL?
    I need a specialist in this area to solve my problem.
    May be that’s you! Having a look ahead to peer you.

  • comment-avatar

    My brother recommended I might like this website. He was
    entirely right. This post truly made my day. You cann’t imagine just how much
    time I had spent for this info! Thanks!

  • comment-avatar

    I’m really loving the theme/design of your web site.
    Do you ever run into any browser compatibility issues?
    A few of my blog readers have complained about my blog not working correctly
    in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any ideas to help fix this issue?

  • comment-avatar

    It’s actually a great and useful piece of info. I’m glad that you just shared this helpful info with
    us. Please keep us up to date like this. Thanks for
    sharing.

  • comment-avatar

    My brother suggested I might like this web site. He was entirely right.
    This post truly made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

  • comment-avatar

    Attractive section of content. I just stumbled upon your site and
    in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts.
    Any way I’ll be subscribing to your augment and
    even I achievement you access consistently fast.

  • comment-avatar

    Today, I went to the beachfront with my kids.
    I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and
    screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
    She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

  • comment-avatar

    I do accept as true with all of the concepts you have
    offered to your post. They’re really convincing and will certainly work.
    Still, the posts are very quick for beginners. Could you please extend them
    a little from subsequent time? Thank you for the post.

  • comment-avatar

    all the time i used to read smaller content that also clear their motive, and that is also happening with
    this post which I am reading now.

  • comment-avatar

    Hi everyone, it’s my first pay a visit at this site, and piece of writing is in fact fruitful in support of me, keep
    up posting these content.

  • %d bloggers like this: